22 maj

Ursäkta för en sååååå dålig uppdatering, men jag har några orsaker:

•  Jag har helt enkel inte orkat.
•  Det har inte hänt så jättemycket, oftast bara det vanliga.
•  Skolan har tagit mycket tid.
•  Det har varit såå fint vädet, man har inte viljat sitta inne och blogga.

Ja, det var några av dem orsaker jag haft för att inte blogga. ;) Men, aja nog om det!

Dagen började väll sisådär.. Vaknade av att familjen skulle bort, ca kl 08.00. Men jag kunde somna om, men sen vid ca 09.10 så hörde jag att Wille var orolig, han skällde och ylade lite, så då gick jag ner till honom och han vart så glad att man kom ner och visste inte riktigt hur han skulle bete sig. Efter det gick jag upp, jag som hade tänkt att ta en rejäl sovmorgon idag! Men tar den imorgon. ;) Men jag kollade på temperaturen ute och det var redan 16°C, hoppas det blir en varm och fin dag, ska passa på att sola lite då, är vit som en jag inte vet vad..!

Men om jag ids så bloggar jag väll lite senare när något har hänt! ;)


13 maj

Kommer inte att skirva något framtills söndag. Är borta, är i dorotea och har alltså inte med hunden.. :)

9 maj

Ursäkta för dålig uppdatering, har inte haft så mycket att skriva om och så har ja inte haft den orken.. Men nu ska ja skriva en litet inlägg! :)

Men iallafall, idag har varit en bra dag! Vaknade 12.30, så alltså en riktig sovmorgon som jag har längtat till såååå länge!!! Sen så vart det bara att slappa ett tag till och sen så ville Wille ut, så jag tog med han på en med han på en promenad runt byn, vart ca 45 min, stannade även vid affärn och bytte ut trisslotterna, vann på två stycken av fyra så det vart två trisslotter till, och ena av dom vann vi även 25 kronor på, men den for vi int å bytte! ;)

Sen så har vi storrensat Wille också, både kammat, borstat, duchat, klippt han lite och så har vi använt underullskammen å klippt klorna! Kan säga att vi fick bort  ungefär en hund hår. Högen var nästan lika stor som Wille, men nog vart han fin alltid!

Sen fick Wille följa med familjen till mormor å morfar och där fick han träffa mina kusiners hund, blandning mellan, rottweiler, dobberman och schäfer  så man var lite rädd. För Ruff som deras hund heter är ganska flamsig, och hoppar och slår med tassarna så dom var inte lösa. Han är 6 år nu och beter sig som en 6 månaders valp... 

Och nu ligger Wille i sin fåtölj och ser på ishockey, har en trött hund här hemma.
Måste även tillägga att på promenaden så varken skällde eller drog han! Kan lova att jag är sjukt nöjd och glad! :)

 
(Lite mystiskt ljus tycker ja det är på bilden, men slänger in den endå, så int de blir ett bildlöst  inlägg;) )



4 maj

Idag är det den 4 maj och pappas födelsedag, grattis!:)

Jag går just ju på moppekurs och man "övningskör" just nu, andra lektionen var idag, har tredje imorgon och fjärde på fredag, kommer bli skönt när det är bort gjort, då är det bara att göra prove och hoppas att man blir godkänd! :) Såklart är denna tid under skoltiden men jag som är så duktig *host* i skolan så har jag fått ledigt under morgonen. Men iallafall så går det riktigt bra, lite krångligt att hålla reda på alla trafikmärken å så, men nog går det alltid!
Och ni ska bara veta hur duktig jag har varit. Tjugo minuter efter jag kom hem från skolan så for jag ut och sprang! For till Emma först och så följde hon med och så sprang vi ett varv runt hela byn. Känner mig duktig, fast jag inte sprang hela tiden, fick holl (eller va de het, en värre mjälthug iallafall..) och det gör så förbaskat ont, känns som en kniv sticks in.. Så ja gick ett tag och sen så sprang ja igen. Synd att inte Wille har åldern inne att springa med mej, (eller det är iallafall vad dom säger, att han inte får springa me mej, för skellettet å så. Så då gör ja inte de heller, vill inte riskera något.)
Men nu så sitt jag här och är alldeles slut fortfarande. ;) Känns endå lite pinsamt att man har så dålig kondition nu, fast innebandyn slutade inte för så länge sen.. Lika bra å göra lite armhävningar och situps när man liks håller på... men det gör jag sen!

Jag glömde ju att lägga in lite bilder sen igår. Det vart inte så super bra bilder, för det var jätte konstigt ljus som förstörde alla bilderna nästan, men jag lägger in nån. :)

Enjoy!






Söt liten kille man har va!? :)
En riktig charmig en!

Ha det så bra!


PS. Ingen som är bra på att göra en header  till bloggar? Jag är verkligen kass på att göra en + så vet jag inte hur man lägger in. Hjälp sökes!!! :] DS.


3 maj

Nu ska jag ut och fota! Får se om han fasnar på bild idag! ;)
Slänger in dom bästa bilderna senare och så skriver jag också.


2 maj

Nu är det äntligen en ny månad och inte så länge kvar tills det är SOMMAR! Kan inte fatta hur mycket jag taggar till det. Tänkt bara att inte behöva gå runt i massa kläder, det blir roligare att träna ute då man inte behöver frysa, man kan sola, bada. Jag kan fortsätta i evigheter av att skriva vad jag längtar till!
Men nog med sommar snack.. tyvärr!

Idag har vi nästan inte gjort någonting, jag tog med mig Wille till en fotbollsmatch som Ante spelade, det gick bra. Ska ta med han på varje match nu, riktigt bra socialträning, så kanske han slutar skälla och så. Han skällde bara lite ibörjan, men det var för att det var andra hundar där.
Han fick träffa en rottweiler tik också, ganska stor skillnad i storleken mellan dom två..!;) Men hon var jättesnäll.
Och eftermiddagen så gick vi ut på gården och lekte lite, kastade lite boll m.m. Tränade även lite på inkallning. Tänkte även ta lite kort när vi busade, men vad tror ni inte hände då? Jo, det är klart att batteriet var slut just då också...

Snart kommer mormor och morfar så vi ska käka lite tårta och kakor för pappa fyller år på tisdag men då är han inte hemma. Så vi firar han nu istället!

Ha det bra!


RSS 2.0