29 april

När jag gick ut med Wille idag så följde syrran med! Nyttigt att hon också lär sig lite mer, så hon vågar gå ut med han senare. Han gick väll sisådär, han drog ganska mycket med Emma.. Men han skällde inte på någon om jag inte minns helt fel.
Hann inte träna så mycket förutom på promenaden idag, utan det får bli imorgon då jag är ledig! Skönt att vara ledig på valborg. Men jaghinner då både träna och gå en lång promenad innan jag ska till tjejerna och äta middag och ha det trevligt!


Jag måste ju ut och fota i helgen också, har exakt inga nya bilder, tog typ dom senaste när det var riktigt mycket snö ute, nu är det ju nästan ingenting, mest bara snöhögarna kvar.

Jag har väll inte direkt något att skriva idag, har inte hänt så mycket direkt, men ni får jättegärna tipsa om hur jag ska göra för att han ska sluta dra och skälla på folk/hundar när man är ute och går.



26 april

Kom nyss in efter en timmas promenad med Wille nu. Han gick jättebra, han skällde inte på någon eller lät för den delen inte heller. Jag försökte avleda han varenda gång han försökte, även om han inte gjorde något så tog jag kontakt med han och så fick en massor av beröm! Var så kul att han inte gjorde några "utfall" (nu lät det som han värsta var agressiv, men så menar jag inte!) men det kändes mycket bra!

Han drar ju fortfarande och jag vet inte hur jag ska göra för att han ska sluta? Ni får jättegärna komma med tips och råd, det uppskattas väldigt mycket! :)

Jag har tänkt att bli medlem i Sveriges hundungdom, någon som vet om dom är bra?
Men det blir nog bra endå, då blir det Umeå hundungdom och Umeå hundbruksklubb också, då kan man fara ner till klubben och träna.  Ska även ta och gå en vardaglydnads kurs, är alltid bra att gå.

Är det någon som är bra på att göra en header? Skulle behöva lite hjälp att göra en.

Men nu ska jag gå å mysa lite med vovven min!
Ha det bra!
              


Blogg istället för hemsidan

Det vart ändå att ja skaffade en blogg istället för hemsidan. Jag kommer att skriva allt här som händer och hur det går i våra träningar m.m. Precis som på hemsidan fast nu ska det bli bättre. Lovar!
Det blir så mycket enklare att ha en blogg istället för en hel hemsida att sköta, och det var jag inte så bra på, han ju inte ens skriva klart allihopen.
Men nu så kommer jag skriva här och så!

Och för er som inte har läst min hemsida så kan jag berätta att:
Jag heter Sandra och jag är 15 år. Jag gillar djur framför allt hundar och fotografera. Det är mina största intressen.  Vi bor lite utanför Umeå i en by som heter Täfteå.
Familjens hund Wille är en dvärgschnauzer hane som nu har blivit hela 7 månader nu! Han  har glimten i ögat hela tiden och man undrar hela tiden när hans nästa bus kommer! ;)
Jag ska börja att träna Wille i agility när han har ålderna inne och så får vi hoppas att det går bra och att vi kommer till en tävling också.
Det var lite om oss. Har du några frågor så är det bara att fråga på.

Lägger in en gammal bild på sötnosen.




Ha det bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0